Les Temples et resto local!
Les differents temples sur l'ile. C'est tres sacre!










Qui est ce comique :)

Direction un resto local et tres typique


Un seul plat pour tout le monde: le babi guling (cochon et riz)
Ingredients:
•1 suckling pig, weighing about 6-8 kg (13-17 lb)
•1 1/2 tablespoon salt
•10 shallots, peeled and sliced
•6 cloves garlic, peeled and chopped
•5 cm (2 in) ginger, peeled and chopped
•15 candlenuts, chopped
•10 cm (4 in) fresh turmeric, peeled and chopped
•2 tablespoons coriander seeds, crushed
•5 cm (2 in) laosfinely chopped
•25-30 bird’s-eye chillies
•10 stalks lemon grass, sliced
•1 tablespoon black peppercorns, crushed
•1 teaspoon dried shrimp paste, roasted
•5 fragrant lime leaves, finely shredded
•2 salamleaves
•2 1/2 tablespoons oil
•4 tablespoons turmeric water

Tres typique, on mange par terre et normalement avec les mains mais on a eu le droit a une fourchette!

C'etait vraiment tres bon!

Gede et Fabian !

La Kecak Danse au temple Tanah Lot avec un beau coucher de soleil

